Zoek
Sluit dit zoekvak.

ESF - projecten

ESF Veiligheid op de werkvloer - afgelopen maar beschikbaar

Samen gaan voor meer veiligheid op de werkvloer?

Zoekt u een opleiding over dit onderwerp? Mag er een vleugje humor aan te pas komen? 

Dan is deze opleiding zeker iets voor jou! 

Volg zeker de gratis E – learning! 

ESF 566: Circulaire economie - afgelopen maar beschikbaar

In een wereld vol uitdagingen staan bedrijven en organisaties voor complexe vraagstukken, zoals stijgende sociale ongelijkheid en de klimaatproblematiek. 

Heel wat ondernemingen zijn zich bewust van de noodzaak om duurzamer te ondernemen, maar weten niet goed hoe.

Inzetten op circulariteit is een belangrijke stap in de goede richting, maar daarbij ontbreekt het vaak aan de nodige expertise en ervaring.

 

We begrijpen dat de transitie naar een circulaire aanpak complex is. 

Daarom ontwikkelden we in het kader van de ESF 566 oproep een reeks opleidingsmodules rond circulair ondernemen voor bedrijven en organisaties. 

Want met de juiste kennis kan je meer.

Deze opleiding kan u gratis volgen. 

Een aanrader! 

ESF 59 Inclusieve werkvloeren

Actief Inclusief roept ondernemingen op om stappen te zetten richting een inclusieve werkvloer.

 

Maak je je zorgen over HR-thema’s zoals werven op basis van talent, een breed competentiebeleid of inclusief teammanagement? Of heb je vragen zoals: “Hoe creëer ik een toegankelijk onthaalbeleid?”, “Hoe implementeer ik impactvol mentorschap binnen mijn organisatie?” of “Hoe bevorder ik een open werkcultuur?” De experts van Actief Inclusief staan klaar om jouw onderneming te ondersteunen bij dit belangrijke proces!

 

Deze complexe vraagstukken vereisen een doordachte, multidisciplinaire aanpak. Daarom begeleiden onze experts, de Werkplekarchitecten, je stap voor stap met hun diepgaande kennis in het helpen van werkgevers bij de creatie van inclusieve en diverse werkplekken. Samen bieden ze maatwerkoplossingen die écht impact maken, overal in Vlaanderen.

 

Dit traject wordt kosteloos aangeboden dankzij de steun van Europa WSE. Samen met de partners zorgt Actief Inclusief ervoor dat jouw onderneming klaar is voor een inclusieve toekomst.

 

NL